COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Operațiunea „Grija” va fi desfășurată pe întreg teritoriul țării

22 oct. 14:45   Societate
1386 0

Pe perioada vacanței de toamnă, 23 – 31 octombrie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova se va desfășura Operațiunea specială ,,GRIJA” transmite Noi.md cu referire la unghiul.com.

Polițiștii vor intesifica activitățile specifice în scopul asigurării ordinii și securității publice orientate la prevenirea și combaterea criminalității precum și victimizării copiilor.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Ungheni vine cu următoarele recomandări, în scopul asigurării securității, protecției vieții și sănătății copiilor, diminuarea situației de risc, la care pot fi expuși aceștia în perioada vacanței de toamnă:

Nu stabiliți prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant. Nu intraţi în anturaje dubioase!

Atenţie la „lumea virtuală”! Nu oferiți date personale sau poze celor cu care corespondați pe internet.


Nu folosiţi obiecte cu conţinut exploziv, întrucît acestea pot produce vătămări corporale cu consecinţe deosebit de grave.

Nu consumaţi băuturi alcoolice sau substanţe interzise de lege.

Nu vă urcaţi în autoturismele unor persoane necunoscute indiferent de motiv.

În speranţa că acest minim de reguli preventive vor fi însuşite şi adoptate în comportamentul vostru, angajații poliției le doresc copiilor să aibă parte de o vacanță frumoasă.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X