TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Operațiunea de căutare a fetei care a căzut sub gheața rîului Nistru a durat 20 de ore

Scafandrierii IGSU au realizat peste 20 de ore de căutări subacvatice pentru a găsi minora în vîrstă de 12 ani dată dispărută pe rîul Nistru în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi.

Pe parcursul zilei de 25 februarie o echipă de 8 persoane din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 au continuat lucrările subacvatice, fiind utilizat utilaj pentru identificarea persoanelor. Prin intermediul scanerului salvatorii au cercetat adîncimea de peste 12 metri al rîului pe o suprafața de 150 mii metri pătrați. Scafandrierii au înaintat de-a lungul bazinului acvatic însă copilul nu a fost găsit.

Misiunea salvatorilor este îngreunată de depunerile de gheață, curenții puternici de apă, dar și vizibilitatea redusă. La fața locului sînt mobilizați psihologii IGSU care acordă asistență rudelor îndurerate.

Lucrările urmează să fie suspendate odată cu lăsarea întunericului, întrucît condițiile de noapte nu permit realizarea acestora.

Minora în vîrstă de 12 ani a fost dată dispărută după ce pe 23 februarie a fost văzută pe gheața subțire a rîului Nistru din apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load