TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Omorul fetei de 16 ani a fost reconstituit: Detalii noi ies la iveală (VIDEO)

Am omorît-o, iar după asta am mers și am servit o bere. Este declarația tînărului de 18 ani care și-a omorît cu sînge rece iubita.

Bănuitul împreună cu magistrații și procurorii s-au întors la locul faptei și au reconstituit totul cum a avut loc. Imaginile video au fost oferite redacției noastre de către o sursă apropiată anchetei.

În timpul reconstituirii faptei, tînărul a arătat pe un manechin cum și-a omorît iubita și unde i-a aplicat loviturle cu cuțitul, scrie publika.md.

„După asta am ieșit din cameră, am încuiat ușa. M-am dus la magazin și am servit o bere cu un băiat”, a declarat acesta.

Bănuitul spune că a înjunghiat minora în abdomen și a părăsit locul faptei. Mai mult, din imaginile video se vede că în odaia unde a avut loc crima sînt sticle cu băuturi alcoolice.


Totodată, miercuri, la Curtea de Apel Chișinău va avea o nouă ședință de judecată, în care magistrații vor decide dacă bănuitul va fi cercetat penal în continuare sub arest sau în stare de libertate.

Amintim că acum o săptămînă, cadavrul fetei de 16 ani a fost găsit de către poliţişti într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei. Minora era dată dispărută de cîteva zile.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că adolescenta a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie de către iubitul ei de 18 ani. Totul s-a întîmplat din cauza unei scene de gelozie. Ieri, învinuitul a primit 30 de zile de arest preventiv.

Magistraţii de la Judecătoria Chişinău au admis integral recursul procurorilor. Menţionăm că tînărul şi-a recunoscut vina şi le-a spus anchetatorilor că regretă cele întîmplate.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, acesta riscă pînă la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load