COVID-19 în MOLDOVA

Omor intenționat? Se complică lucrurile în cazul Luncașu

Omor intenționat? Se complică lucrurile în cazul Luncașu

În cazul morții omului de afaceri Iurii Luncașu, apropiat ex-liderului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc, a fost pornit un dosar penal pentru „omor intenționat”, spune Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne.

„Niciuna dintre ipotezele posibile nu este exclusă. A fost intentat un dosar penal în baza articolului 145 al Codului penal (n.r. omor intenționat)”, a spus ministrul într-un interviu pentru Europa Liberă.

„Sînt sigur că vom ajunge la finalitate. Este în gestionarea și a procuraturii, se mai fac și alte demersuri pentru a lărgi spectrul de probleme ce urmează a fi rezolvate”, a comentat șeful de la MAI.


„Tot felul de inepții care s-au aruncat în spațiul public precum că în spatele acestui deces s-ar afla actuala conducere a Republicii Moldova fac partea dintr-un scenariu bine pus la punct de către forțe ostile parcursului nostru civilizat, european, care au fost în mod democratic debarcați de la putere și iată că suferă”, a mai spus Năstase.

Primele informații despre acest caz, apărute acum o zi, relatau că omul de afaceri Iurii Luncașu s-ar fi împușcat pe 17 august pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load