X 
Cazul Șor stiri: 599

Oficial! Din 11 ianuarie, elevii vor relua studiile cu prezența fizică în școli

5 ian. 2021,, 16:58   Societate
9516 1

În semestrul II de studii, procesul educațional va începe din 11 ianuarie 2021, cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în instituțiile de învățămînt din țară, informează Noi.md.

Decizia a fost luată de Ministerul Educației și motivată de situația curentă în instituțiile de învățămînt privind evoluția situației epidemiologice pe durata primului semestru din anul de studii 2020-2021.

În acest context, Ministerul vine cu îndemnul către elevi, părinți, cadre didactice și manageriale să manifeste un comportament responsabil în familie, în societate și în spațiul școlii, să respecte regulile de sănătate publică cu privire la prevenirea răspîndirii virusului COVID-19.

Reprezentanții Miniserului au mulțumit profesorilor, părinților și șefilor organelor localte de specialitate pentru organizarea procesului educațional în condițiile epidemiei. Instituția îndeamnă, în continuare, conducătorii instituțiilor de învățămînt să întreprindă toate măsurile pentru asigurarea condițiilor de securitate epidemiologică pentru elevi și angajați.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?