X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Octavian Iachimovschi: "Fără un nou sediu, activitatea Procuraturii Anticorupție riscă să fie redusă"

21 iun. 20:20   Societate
2815 0

Octavian Iachimovschi, șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție (PA), a declarat că, dacă nu va fi găsit în timpul apropiat un nou sediu pentru instituție, activitatea acesteia va fi pusă în dificultate, notează Noi.md.

"Cu două săptămîni în urmă au fost afirmații oficiale în acest sens, sîntem în așteptarea soluționării acestei probleme. Este un pas logistic, birocratic, dar de care depinde buna activitate a PA. Dacă nu va fi rezolvată această problemă, atunci PA riscă sa intre într-o capacitate redusă de activitate.

Dar sperăm că vom intra într-un sediu. Nu putem vorbi de vreo dată anume, pentru că nu avem, deocamdată, vreo confirmare oficială în acest sens.

Am auzit că ar fi vorba de clădirea din strada Bodoni, 26", a menționat Iachimovschi în cadrul emisiunii "Realitatea te privește".

Recent, și șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, a comentat în cadrul unei emisiuni televizate informația privind identificarea unui nou sediu pentru instituția, pe care o conduce.


"Nu am fost informată nici formal, nici informal. Am citit și eu în presă aceste lucruri. Eu nu știu, dacă aceasta este corect sau nu. Clar lucru că la noi în clădire toți vorbesc că uite am auzit asta sau asta. Dar eu personal, formal sau informal, nu am fost informată despre vreo decizie", a spus șefa PA.

Amintim că recent președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat la un post TV că autoritățile au identificat sediul pentru PA.

1
1
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?