COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Observatorii străini acreditați pentru alegerile prezidențiale, vor putea intra fără restricții

Observatorii străini acreditați pentru alegerile prezidențiale, vor putea intra fără restricții

Intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a observatorilor internaționali pentru monitorizarea alegerilor prezidențiale, chiar dacă aceștia vin din țările clasificate ca zonă roșie, este permisă, fără obligația de a sta în autoizolare.

O decizie în acest sens a fost aprobată, luni 7 septembrie, de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, transmite publika.md.

Restricțiile au fost scoase și pentru reprezentanții organizațiilor internaționale, cei ai guvernelor statelor străine, precum și pentru reprezentanții organizațiilor neguvernamentale din străinătate, experții internaționali din domeniul electoral și acreditați de către Comisia Electorală Centrală.


Vor putea intra fără impedimente și jurnaliștii străini, acreditați în calitate de corespondenți permanenți în Republica Moldova de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

În același timp, toate persoanele din categoriile menționate nu vor fi obligate să respecte regimul de autoizolare de 14 zile, cu condiția că nu prezintă stare febrilă sau semne clinice ale infecției.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load