X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Oamenii Moldovei: Cum arată oamenii care-și iubesc țara?

21 mai. 2022,, 13:00   Societate
3743 0

Continuăm să vă prezentăm lucrările fotografului amator Alexandr Dimitrov.

De data aceasta el a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie legată de Ziua pionierului sărbătorită pe 19 mai și realizată în îndepărtatul an 1981 la Vadul-lui-Vode, la tabăra de pionieri ”Pavel Morozov”, unde Alexandr Dimitrov își făcea practica pedagogică în calitate de educator.

"Practica pedagogică. Instructoarea de pionieri Luda Postolachi, educator (este clar cine e) și eleva noastră cu mama sa. O fotografie ca amintire. Bună amintire. Noi iubeam copiii, iubeam țara noastră, iubeam oamenii din țara noastră. Îi iubim și acum. Felicitări cu Ziua pionierilor tuturor celor care își amintesc și apreciază!", a scris Alexandr Dimitrov.

Artistul Alexandr Dimitrov preferă să fotografieze oamenii în acțiune, de aceea eroii săi sînt oameni obișnuiți – țărani, muncitori, reprezentanți ai diferitelor profesii și pur și simplu oameni care lucrează sau se ocupă cu orice alte activități.


Alexandr încearcă să descopere cele mai frumoase sentimente ale eroilor săi, ghidîndu-se în primul rînd de ideile umanismului și de marele respect față de cei pe care îi fotografiază.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?