COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7681

Oamenii dintr-o localitate din Strășeni se plîng că stau fără curent electric, după fiecare ploaie

5 aug. 11:00   Societate
1310 0

Produsele alimentare se alterează, iar electrocasnicele se defectează din ce în ce mai des. Mai mulți locuitori ai satului Lozova, raionul Strășeni, se plîng că, la fiecare ploaie ori rafală de vînt, gospodăriile lor sînt deconectate de la rețeaua de curent electric.

Oamenii dau vina pe transformatorul din sat, despre care spun că ar fi defect. S-au adresat și la furnizorul de energie electrică, însă problema a rămas neschimbată.

Supărați că, de fiecare dată cînd începe să plouă ori să bată vîntul, li se stinge lumina, oamenii din localitate s-au adunat, astăzi, în centru satului, pentru a-și spune oful.

Potrivit sătenilor, problema este de ani buni, dar cel mai mult îi supără faptul că, din această cauză li se alterează produsele alimentare din frigider, pe care le cumpără cu bani cîștigați cu greu. Și mai grav este, însă, că au început să li se defecteze tot mai des electrocasnicele.

Printre cei care au de suferit din motiv că dispare curentul electric este și Elena Pletniov. Femeia are un magazin alimentar, amplasat la doar cîțiva pași de transformatorul electric, care le provoacă bătăi de cap. Ea spune că, de la bun început, are probleme cu electricitatea.


Femeia spune că s-a adresat la furnizorul de energie electrică, dar situația a rămas neschimbată.

Contactați de TV8, primarul din localitate ne-a spus că acest lucru nu ține de competența Primăriei, iar responsabilii de furnizare a energiei electrice ne-au explicat care este problema.

Totodată aceștia susțin că vor planifica lucrări pentru a remedia situația creată.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽