COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6801
Coronavirus stiri: 7617

O tînără originară din Moldova a participat la proiectul "Новые танцы" (VIDEO)

21 sep. 13:15   Societate
1600 0

În cadrul noii ediții a principalului proiect de dans al Rusiei "Новые танцы", a participat și tînăra de 16 ani din Moldova - Pixie - Maria Paximadii.

Ea s-a mutat la Moscova împreună cu părinții și dansează de cîțiva ani într-una dintre cele mai mari echipe de dans din Rusia, ArtForceCrew. În același timp, în proiectul Новые танцы, Pixie a luptat pentru intrarea în runda următoare cu prima ei antrenoare din această echipă, Xenia Glotova, care a devenit pentru ea un fel de "mamă de dans".

Pixie a spus că a început să danseze pentru că în dans își poate transmite toate emoțiile deodată: furie, bucurie, tristețe, se poate exprima în acest fel, dar în viață este mai greu să vorbești despre asta și să-ți împărtășești emoțiile.

Membrii juriului au numit evoluția lui Pixie în proiect drept una atmosferică și frumoasă, menționînd că fata este o personalitate magică, cu emoții uimitoare, talentată, dar se vede că încă nu are experiență, iar antrenoarea ei Xenia a dansat mult mai bine decît eleva sa.

Mentorul și membrul juriului emisiunii "Танцы" pe canalul TNT, Miguel a remarcat că Pixie este o dansatoare puternică, dar poate face mult mai multe. "Trebuie să te liniștești și să înțelegi că ești autosuficientă. Te-am memorizat pe mult timp!", a spus Miguel, a cărui vot a fost decisiv și a adus victoria și intrarea în runda următoare pentru dansatoarea mai experimentată Xenia Glotova – antrenoarea lui Pixie.


Însăși Pixie a spus că s-a făcut remarcată la show și acesta este principalul lucru. "Toate la timpul lor! Acum o voi susține pe Xenia", a spus ea.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽