X 

O tînără din Moldova a ajuns să colaboreze cu unul dintre cei mai buni stiliști din lume

28 aug. 2019,, 17:50   Societate
3021 0

Mariana Butucea are 23 de ani și activează în industria modei. Recent tînăra a reușit să bifeze în portofoliul său una dintre cele mai de succes colaborări ale sale – a fost aleasă să participe în cadrul celei mai mari competiții a anului a hair stiliștilor din întreaga lume – „Behind The Chair”.

Frumoasa blondă a reprezentat pe scena marelui concurs brandul internațional Truss Professional, fiind coafată de renumitul Philip Foresto și brazilianul William Leite.

Mariana a ajuns pe scena competiției participînd la un casting despre care aflase de pe pagina de Instagram a stilistului Foresto.

„M-am informat mai întîi despre ce e vorba și dacă rezonez cu tematica și programul show-ului, după care nu am ezitat să-i contactez. Astfel am ajuns să fiu invitată la casting, unde am concurat alături de alte zeci de domnișoare pentru a face parte din show. În total am fost selectate 4 domnișoare, fiecăreia atribuindu-se o echipă de 2 stiliști – unul din SUA și celălalt din Brazilia.

Philip m-a ales să fiu modelul său și al partenerului – William Leite din Brazilia. În momentul în care am pășit în încăpere a afirmat: Părul tău e un dar dumnezeiesc”, ne-a mărturisit Mariana.


Tînăra s-a aflat pe aceeași scenă cu nume remarcabile din această industrie, precum Chris Appleton – stilistul lui Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Katy Perry și Kylie Jenner.

La renumita competiție, care a durat patru zile, au participat peste 110.000 de hairstiliști și modele din peste 80 de țări din întreaga lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?