X 
Preşedintele stiri: 3600

O stradă din Soroca va purta numele Maestrului Nicolae Botgros

9 feb. 2022,, 21:45   Societate
2125 0

Vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase, a transmis către Consiliul Municipal Soroca un demers cu privire la denumirea unei străzi în cinstea Artistului Poporului, conducătorului și dirijorului ansamblului „Lăutarii” – Maestru Nicolae Botgros, transmite Noi.md cu referire la nordnews.md.

„Există Demersul Consiliului Raional în acest sens. Acum demersul se examinează și pentru că procedura de schimbare a denumirii unei străzi nu este una simplă, nu vă putem anunța concret care este această stradă. Urmează, conform legislației, să fie petrecute audieri publice, în care cetățenii să vină cu propuneri, după care propunerile vor fi expuse spre examinare consilierilor din Consiliul municipal Soroca”, a declarat pentru nordnews.md, șefa serviciului de presă a primăriei municipiului Soroca, Steliana Solovei.

Amintim că Nicolae Botgros și-a făcut studiile la Soroca, la Școala de Iluminare Culturală, astăzi Colegiul de Arte care-i poartă numele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий