COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O prezentatoare tv a curățat o dumbravă de plastic (FOTO)

O prezentatoare tv a curățat o dumbravă de plastic (FOTO)

Prezentatoarea TV Natalia Cheptene, alături de soț și fiică, au hotărît să facă un efort în folosul comunității și să strîngă gunoiul lăsat de oameni într-o dumbravă de pini.

Într-o postare pe o rețea de socializare Cheptene a atașat și imagini care arată cum a fost pînă și după ce membrii familiei sale au curățit marginea pădurii de gunoi, transmite știri.md.

Aceasta a declarat că tot gunoiul strîns a fost depozitat în 7 saci, dar 3 dintre aceștia au rămas în pădure, dat fiind faptul că nu au încăput în portbagaj.


Cu toate acestea, jurnalista a făcut apel către urmăritori și i-a rugat să-i ducă la gunoi, dacă sînt prin apropiere.

"De fiecare dată cînd văd un astfel de tablou, încerc să-mi imaginez oamenii care-l "creează". Mă întreb cît de greu este să strîngi după tine, cînd ieși la un picnic? De ce trebuie să arunci aici, cînd este atît de simplu să-l iei cu tine într-o pungă, pînă la primul tomberon?

Azi am încercat să adunăm acest gunoi, lăsat de alții. Eu, soțul meu și fiica noastră de 12 ani. Am adunat 7 saci mari. Tabloul nu s-a schimbat mult, dar vom mai reveni. Ne-au văzut și alții și au zis că vor veni și ei la adunat gunoi. Vreau să-i cred.

Pînă atunci, dacă trece cineva pe șoseaua Leușeni, puțin mai departe de Suruceni, este o dumbravă de pini frumoasă. Au rămas 3 saci plini, care nu mi-au încăput în mașină. Dacă aveți loc în portbagaj, luați-i la gunoi”, a scris prezentatoarea pe o rețea de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load