O originară din Moldova i-a dăruit o a doua viață unui prezentator legendar rus (VIDEO)

O originară din Moldova i-a dăruit o a doua viață unui prezentator legendar rus (VIDEO)

O  femeie simplă din Moldova a devenit partenera de viață a simbolului televiziunii sovietice Igor Kirillov.  


Astăzi, 14 septembrie, Igor Kirillov, a împlinit 86 de ani. El a muncit în calitate de prezentator la televiziunea centrală între anii 1958 și 2004, devenind un adevărat simbol al epocii. 


Din anii de școală Igor Kirillov a fost prieten cu o vecină din curte, Ira. Ei s-au căsătorit, au năsut doi copii și au trăit fericiți mulți ani. Însă în 2004 Irina a decedat într-un accident rutier. În același an Igor Kirillov a plecat definitiv de la televiziune, rămînînd absolut singur. Fiica lui a emigrat în Germania, iar cu fiul său prezentatorul nu mai comunică deloc, după o ceartă.


În 2007 Kirillov a făcut cunoștință cu vînzătoarea Tatiana. Ea a sosit la Moscova din Moldova. În pofida diferenței de vîrstă de 40 de ani, cele două persoane singuratice au găsit ce să discute, iar în curînd Tatiana s-a oferit să-i ajute pe Kirillov prin casă. 


În 2008, din cauza crizei economice, Tatiana și-a pierdut slujba, iar Kirillov a adăpostit-o. Peste cîteva luni el a cerut-o oficial de soție. Ei s-au căsătorit și de atunci trăiesc împreună.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load