X 
Transnistria stiri: 1347
Eurovision stiri: 499

O nouă staţie va monitoriza calitatea aerului în zona Uzinei de ciment din Rezina

2 noi. 2023,, 18:45   Societate
1699 0

O nouă stație pentru monitorizarea calității aerului în zona industrială a Uzinei de ciment din Rezina a fost inaugurată astăzi în localitate.

Potrivit Ministerului Mediului, această inițiativă are drept scop îmbunătățirea controlului și a calității mediului în această zonă industrială importantă. „Odată cu creșterea preocupărilor legate de impactul industrial asupra mediului și sănătății publice, monitorizarea calității aerului devine tot mai importantă”, a estimat la eveniment ministrul Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov.

Noua stație de monitorizare este echipată cu tehnologie modernă, care va permite colectarea datelor precise privind calitatea aerului în timp real, transmite moldpres.

Stația pentru monitorizarea calității aerului reprezintă un pas semnificativ în direcția protejării mediului și a promovării dezvoltării durabile în zona industrială a oraşului Rezina. „Acest proiect reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între autorități și comunitate, pentru un viitor mai curat și mai sănătos”, a rezumat Iordanca-Rodica Iordanov.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?