COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2921
Puterea stiri: 6763

O nouă eroare tehnică în sistemul Serviciului Vamal

17 iul. 15:24   Societate
1656 0

Servicul Vamal atenționează despre o nouă eroare tehnică, din cauza căreia sistemele vamale funcționează cu ușoare întreruperi.

Astăzi se atestă trafic intensiv în mai multe puncte de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, ceea ce determină creșterea timpului de așteptare, transmite noi.md cu referire la stiri.md.

De asemenea, a fost identificată și o eroare tehnică, din cauza căreia sistemele vamale funcționează cu ușoare întreruperi.

Specialiștii Serviciului Vamal sunt la fața locului și vor remedia în cel mai scurt timp problema.

„Facem apel către participanții la traficul transfrontalier să-și planifice ruta înainte de a porni la drum și să se orienteze spre punctele de trecere a frontierei cu trafic mai puțin intens.


Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră întreprind toate măsurile pentru fluidizarea traficului transfrontalier: suplimentarea numărului de angajați, deschiderea tutor arterelor de deplasare, comunicarea cu cetățenii despre situația creată.

PUBLICITATE

Rugăm călătorii să manifeste înțelegere și răbdare, se lucrează la capacitate maximă!”, se arată în comunicat.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽