TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

O nouă decizie în cazul activității piețelor și centrelor comerciale, luată de CNESP

Ținînd cont de răspîndirea neuniformă a infecției Covid-19 în teritorii, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a hotărît că activitatea piețelor va fi reglementată de către Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică, și a transmis această competență către Autoritățile Publice Locale, care vor putea aplica și alte măsuri de sănătate publică, în conformitate cu gradul de alertă atestat local şi în baza Planului de pregătire şi răspuns la infecţia cu Covid - Versiunea 2, (aprobat prin H. nr. 30 din 11 septembrie 2020 a CNESP).

De asemenea, CNESP a hotărît interzicerea activității cluburilor de noapte ce se referă la activitatea discotecilor incluse în codul CAEM 56.30 şi a ringurilor de dans incluse în codul CAEM 93.29, indiferent de denumirea de firmă a unităţii: disco-bar, club de noapte, karaoke, night-club, discotecă, club, etc.

Conferinţele ştiinţifice și competiţiile sportive, în continuare, nu vor putea fi desfășurate cu prezenţa fizică a persoanelor, excepție reprezintă competițiile sportive fără spectatori, desfăşurate în aer liber şi în spaţii închise de către Federaţiile Sportive Naţionale.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load