COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7925

O nouă amînare la Curtea de Apel Chișinău în cazul lui Pînzari

8 sep. 2021,, 14:51   Societate
1810 0

Curtea de Apel Chișinău a amînat din nou ședința de judecată în care magistrații urmau să se expună asupra mandatului de arest a fostului șef al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari, reținut în dosarul fostei Direcții numărul 5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Drept motiv a servit faptul că recursul avocaților nu ar fi ajuns pe masa judecătorilor. Următoarea ședință este programată pentru 13 septembrie.

Alexandru Pînzari s-a ivit în fața sediului Curții de Apel, dar a stat într-o mașină și nu s-a prezentat în instanță, pentru că ar avea probleme de sănătate, relatează TV8.

Amintim că Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a contestat hotărîrea Judecătoriei Chișinău prin care ex-șeful IGP, reținut în dosarul fostei Direcții numărul 5, a fost eliberat din penitenciar și transferat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

După hotărîrea emisă de către magistrații Judecătoriei Chișinău, procurorii au declarat că aceștia au neglijat probele prezentate de oamenii legii, care demonstrează că învinuitul este în măsură să exercite influență asupra martorilor și figuranților în dosarul angajărilor fictive în cadrul fostei Direcții nr. 5 a MAI.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X