COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse la Chișinău

O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse la Chișinău

O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse la Chișinău.

Soilcitat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al INSP, a declarat că intervenția oamenilor legii a fost solicitată de către șeful securității misiunii diplomatice.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, zona a fost încercuită, clădirea evacuată, iar circulația pe bulevardul Ștefan Cel Mare a fost sistată.


„Conform protocolului stabilit în astfel de situații, carabinierii au reacționat prompt, fiind securizată zona și înștiințate serviciile abilitate. Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani. Specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh” verifică adiacentul Ambasadei”, a declarat pentru IPN ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Natalia Stati.

În luna iunie, au fost trei alerte cu bombă la sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, toate false. Natalia Stati a menționat că deocamdată nu a fost identificat autorul alertelor.

Comunicarea mincinoasă cu bună-şiinţă despre actul de terorism se pedepsește cu amendă de până la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la doi ani de închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load