COVID-19 în MOLDOVA

O moldoveancă din Roma, în pragul disperării, după ce a fost separată de copilul său

O moldoveancă din Roma, în pragul disperării, după ce a fost separată de copilul său

O moldoveancă stabilită la Roma luptă pentru a-şi putea recupera fetiţa şi a o aduce acasă, în Moldova.

Victoria Glod a scris pe adresa redacţiei publika.md că acum doi ani, a cunoscut un bărbat originar din Egipt, cu care a trăit în concubinaj şi au împreună o fetiţă.

După o perioadă în care au locuit împreună, bărbatul a devenit violent, o bătea atît pe concubină, cît şi pe fetiţa lor. Într-o zi, femeia a apelat la carabinieri. Oamenii legii au chemat asistenţii sociali, care, iniţial, au dispus ca mama şi copilul să stea în casa familiei bărbatului, iar acum patru luni, au decis ca fetiţa să rămînă cu tatăl ei.


În consecinţă, Victoria are voie să-şi vadă copilul de un an şi nouă luni doar de două ori pe săptămînă, cîte o oră şi jumătate. Victoria Glod a declarat că autorităţile din Italia i-au dat fetiţa în grijă tatăului pentru că el are cu ce o întreţine, iar ea a rămas în stradă.

Femeia a mai spus că a dormit şi în parc, a stat şi fără mîncare pînă şi-a găsit un loc de muncă pentru ca să le demonstreze asistenţilor sociali că este în stare să-şi crească de una singură copilul.

Disperată, Victoria cere ajutorul autorităţilor de la Chişinău pentru a-şi putea recupera fetiţa şi a reveni acasă. Aici, în Moldova, femeia mai are două fete, care stau cu mama ei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load