COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6584
Coronavirus stiri: 7421

O moldoveancă ar fi fost grav rănită în urma raidului cu rachete deasupra Tel Avivului

12 mai. 14:55   Societate
1597 0

O moldoveancă ar fi fost rănită în urma raidului cu rachete deasupra Tel Avivului.

Potrivit moldovenilor din Israel, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar oamenii care se aflau în stradă i-au oferit primul ajutor medical, scrie publika.md

Totodată, prim-ministrul Benjamin Netanyahu a decretat miercuri stare de urgenţă în oraşul Lod din centrul Israelului unde în ultimele ore, conform poliţiei, au avut loc revolte ale minorităţii arabe.

La fel, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel, vine repetat cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene.

Pe cît este posibil, Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽