TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O funcţionară publică din s. Brănești, raionul Orhei, a încălcat grav legea

Polițiștii raionului Orhei au desfășurat activități operaționale, în urma cărora au fost identificate și suprimate activități pentru furnizarea de servicii în domeniul recreerii și divertismentului.

Este vorba despre o saună situată în s. Brăneşti, comuna Ivancea, raionul Orhei.

Potrivit materialelor anchetei, lipseau orice documente privind dreptul de a furniza astfel de servicii. În plus, plata și încasarea banilor nu erau înregistrate prin intermediului aparatului de control şi de casă, la fel nu erau eliberate bonuri de casă sau alte documente fiscale necesare în sensul impozitării.

Potrivit unor surse, s-a stabilit că proprietare saunei este șefa Casei de Cultură din Brănești, aflată la doar cîțiva metri de centrul de divertisment.

Rețelele de socializare sînt pline cu fotografii cu diverse companii care beneficiau de serviciile saunei. Totodată, pe una din imagini se vede clar că una dintre încăperi ale saunei este amenajată special pentru dansuri private (striptease). Ținînd cont de faptul că toate acestea se petreceau doar la cîțiva metri de Casa de cultură, biblioteca publică, Centrul de tineret și, cel mai principal lucru, în apropierea unui teren de joacă pentru copii, este firesc faptul că acest lucru a stîrnit un val de supărare și revolte din partea locuitorilor satului. Cu atît mai mult că însăși șefa lucrează nemijlocit cu copiii.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load