Criza energetică stiri: 1465
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3379

O femeie din Tadjikistan prinsă la Aeroportul Chișinău cu o sumă impunătoare de bani

27 sep. 17:30   Societate
1736 0

Funcționarii vamali din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, în conlucrare cu polițiștii de frontieră, au contracarat o nouă tentativă de scoatere frauduloasă din țară a valutei, în sumă de 91.400 dolari americani şi 15.400 euro.

Cazul a fost înregistrat astăzi, în cadrul postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău, sectorul plecare pasageri, unde pentru controlul de specialitate s-a prezentat o pasageră a rutei Chişinău – Istanbul, selectînd coridorul verde „nimic de declarat”.

Avînd în vedere că în urma controlului de securitate al bagajelor de mînă, au fost observate obiecte asemănătoare bancnotelor, în cele din urmă, bagajul pasagerei a fost supus verificării fizice.

Astfel, în rezultatul controlului fizic efectuat de către funcționarii vamali, au fost depistate mijloace financiare în numerar în sumă de 91.400 dolari americani şi 15.400 euro, care urmau a fi scoase ilegal din țară, din motivul nedeclarării acestora.

Documentată pe acest caz este o cetățeancă al Republicii Tadjikistan în vîrstă de 51 de ani.


Mijloacele financiarele nedeclarate au fost ridicate, iar cazul a fost preluat pentru examinare de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав