O familie de moldoveni şi-a creat o afacere "fierbinte", iar acum strînge laude

O familie de moldoveni şi-a creat o afacere "fierbinte", iar acum strînge laude

Sînt tineri și ambițioși, ca toți tinerii, de altfel. Doar că ei mai au o calitate, care îi aduce foarte aproape de succes – sînt curajoși!


Din dorința de a promova modul sănătos de viață și consumul de băuturi sănătoase, au lansat în acest an prima afacere din ţara noastră cu ceaiuri în cutii handmade. Este vorba despre familia Percic – Mariana, Ema și Gheorghe, locuitori ai satului Izvoare, raionul Făleşti, cei care au devenit cunoscuți datorită ceaiurilor MEG.


Cînd e sezonul culesului de plante, toată familia merge în pădurea din sat și adună soc, tei, salcîm, muguri de trandafir sălbatic şi alte ierburi, după care le sortează și le aranjează cîte 6 în cutiile de lemn meșterite de capul familiei.


Mariana are studii în medicină, fiind absolventă a Colegiului de Medicină, iar acest lucru a motivat-o să citească şi mai mult, dupa care să-şi lanseze afacerea fiind bine informată.


Olesea Nastas este una dintre primele persoane care a gustat ceaiurile MEG. Aceasta spune că faptul că aceste ceaiuri sînt naturale, le face şi mai speciale. 


Plantele au şi ele un termen în care pot fi consumate: în jur de 12 luni, pentru că mai apoi încep să-şi piardă antioxidanţii.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load