O elevă din Moldova a ajuns în finala concursului "Hippo English Competition"

O elevă din Moldova a ajuns în finala concursului "Hippo English Competition"

Eleva care a reușit să treacă de faza prelimimară din 23 februarie și semifinala din 30 martie, calificîndu-se în finală se numește Gabriela Lupăcescu și este elevă în clasa a V- a la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Căușeni.


Aceasta frecventează cursurile Centrului pentru dezvoltarea Relațiilor Internaționale de 5 ani și stăpînește fluient limba engleză.


 Acest concurs internațional este organizat de „Global Hippo Association”, organizație care luptă pentru promovarea cunoașterii limbii engleze și pentru schimbul de experiență între profesorii de limbă engleză. Inițiativa aparține Serbiei, Croației și Italiei.


Concursul “Hippo English Competition” se va desfășura în perioada 11-12 mai în Italia în Lido di Jesolo, în apropiere de Veneția, localitate unde are loc de 7 ani.


Republica Moldova se află la prima participare, concusul fiind atras în țara noastră de către “Asociața profesorilor de limbă engleză”. În acest an cea mai mica reprezentantă a țării noastre va trebui să concureze cu țări precum Turcia, Malaezia, Albania, Croația, Ucraina, Romînia, Serbia, Italia, Bulgaria, Macedonia, Latvia, Filipine, Pakistan, Kîrgîstan, Mogolia, Indonezia și Georgia.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load