Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 582
Preşedintele stiri: 3737

O copilă, lovită de o mașină, în timp ce traversa strada. Tatăl cere ajutor

5 iun. 07:17   Societate
2076 0

O copilă în vîrstă de 14 ani a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Alba Iulia, în seara zilei de 25 mai, curent. „El mi-a zis să merg acasă și să beau o pastilă și să mă culc”, a relatat minora, pentru videobloggerul Alexandru Ciolac.

„El m-a ridicat, m-a luat în brațe și m-a pus în mașină, apoi a mers spre șoseaua Balcani, dar eu i-am spus că trăiesc spre Ghibu. M-a întrebat cum mă simt și i-am zis că mă simt prost, mă durea spatele. El mi-a zis să merg acasă și să beau o pastilă, să mă culc”, a relatat minora, notează unimedia.

Totodată, tatăl minorei relatează că tînăra a stat internată în spital timp de o săptămînă, aceasta a suferit mai multe traumatisme, comoție și contuzie renală.

„Polițistul a doua zi a zis că a mers și a verificat 200 de camere și niciuna nu a filmat mașina. El a zis că nicio cameră de pe Alba Iulia nu lucrează. Eu vreau să răspundă conform legii, să își ceară scuze și să înțeleagă că nu a procedat corect”, a menționat tatăl minorei.

Potrivit informațiilor, poliția investighează în continuare cazul, pentru a identifica șoferul.

1
0
0
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?