COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O companie aeriană românească suspendă cursele comerciale către și dinspre Moldova

Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, compamia TAROM din România prelungește suspendarea operării curselor comerciale pînă la data de 14 octombrie inclusiv, către/dinspre Republica Moldova.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, potrivit unui comunicat al companiei.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, compania compana roagă pasagerii să contacteze agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziționate pe site-ul TAROM sau într-o agenție TAROM, persoanele pot adresa un mail la: contact@tarom.ro

Menționăm faptul că de la aceste restricții sînt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale)

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load