X 

O companie aeriană din Moldova anunță că a anulat zborul Istanbul-Chișinău

20 feb. 13:24   Societate
2563 0

Compania aeriană FlyOne a anunțat despre anularea unui zbor din Turcia. Este vorba de cursa de astăzi, 20 februarie, cu destinația Istanbul-Chișinău.

Pe rețelele de socializare, compania a anunțat și motivul.

„Compania Merkur Aviation, cea care ne deservește în acest aeroport, are datorii pentru serviciile de handling, fapt pentru care nu li s-a permis ca să efectueze înregistrarea pasagerilor la zbor. În regim de urgență, FLYONE a solicitat Direcției Generale a Aviației Civile din Turcia permisiunea de a înlocui chiar de mîine, compania de reprezentanță. Cu toate acestea, cursa planificată astăzi, va decola fără pasageri. FLYONE oferă suport pasagerilor acestei curse, oferindu-le posibilitatea de a alege: zborul următor, care va fi mîine și asistența necesară, rambursarea banilor. Ne pare rău pentru aceasta și vă asigurăm că vom întreprinde toate măsurile necesare pentru a rezolva această situație”, se arată în mesaj.

Amintim că, între timp, potrivit datelor oficiale, cutremurele devastatoare din Turcia şi Siria s-au soldat cu 47.000 de morţi, dintre care cel puţin 41.020 pe teritoriul Turciei.

În Siria, bilanţul este de cel puţin 5.900 de morţi. În Turcia, cutremurul a lovit mai multe provincii: Kahramanmaraş, Adana, Adiyaman, Diyarbakir, Hatay, Gaziantep, Malatya, Kilis, Osmaniye, Elazig, Şanliurfa. Au fost afectaţi peste 13 milioane de oameni.

2
2
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий