O altă companie aeriană a anunțat că a anulat cîteva zboruri din și spre Moldova

19 mar. 12:38   Societate
9846 0

FlyOne, o altă companie aeriană, a anunțat în dimineața de duminică, 17 martie curent, că a anulat cîteva zboruri din și spre R. Moldova, din cauza unei defecțiuni tehnice.

Clienții sînt nemulțumiți, mai ales pe fundalul negativ creat de anulările de zboruri ale Air Moldova și de sistarea activității a companiei ungare Wizz Air.

Este vorba despre zborurile din data de 20 martie pentru cursele Chișinău-Dublin-Chișinău; Chișinău-Tel Aviv-Chișinău; Chișinău-Verona-Chișinău.

Administrația companiei, într-o postare pe contul oficial de Facebook, a promis că fiecare pasager va primi email cu alternative.


Amintim că Air Moldova s-ar confrunta cu dificultăți financiare, de aceea compania aeriană este și în dificultate cu închirierea avioanelor din cauza sancțiunilor. Deși au parteneri în Romînia, aceștia au refuzat să le ofere aeronave, iar întreprinderea ar avea și datorii la salarii. Conform informațiilor pe care le-a obținut Realitatea.md, unul dintre cele cinci avioane pe care spune Air Moldova că le deține este scos din uz, altul – sechestrat la Verona, iar două staționează în Franța. Versiunea oficială este că unul dintre cele care stau la sol pe un aeroport francez se află la revizie tehnică.

Cît despre altă circumstanță mai puțin favorabilă pentru moldovenii care vor să zboare este plecarea companiei ungare Wizz Air. Administrația și-a sistat activitatea din 15 martie curent, invocînd „riscul ridicat” din spațiul aerian al Republicii Moldova.

6
3
0
3
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий