X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Numere de înmatriculare cu simboluri solicitate - cum le puteți obține

26 ian. 12:36   Societate
4051 0

Cetățenii care-și doresc un număr de înmatriculare ce conţine anumite simboluri solicitate pot depune o cerere la subdiviziunile teritoriale de înmatriculare a transportului auto, indicînd tipul plăcii şi numărul de înmatriculare solicitat.

Plăcile se confecționează și se livrează în cadrul subdiviziunii teritoriale a Agenției Servicii Publice (ASP), pînă la 3 zile lucrătoare, notează Noi.md.

Procedura de emitere a plăcilor de înmatriculare ordinare este identică cu cea a plăcilor cu numere de înmatriculare care conțin simboluri solicitate.

Plăcile de înmatriculare sînt furnizate de către o companie poloneză, lider mondial în producția de plăci de înmatriculare, în baza contractului semnat ca urmare a procedurii de achiziție prin licitație publică deschisă, organizată în anului 2023.

Anul trecut, la Centrul de producere al ASP, au fost personalizate per total, 175393 de plăci de înmatriculare de diferite tipuri.


Verificarea disponibilității numărului de înmatriculare cu simboluri solicitate este posibilă prin intermediul paginii web a ASP (https://www.e-services.md/?q=ro/content/verifisa-disponibilitatea-numarului-de-inmatriculare).

3
0
1
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?