X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1120

"Nu vă temeți, îndrăzniți!". Mesajul Maiei Sandu de Ziua Internațională a Tineretului

12 aug. 17:48   Societate
1310 0

Maia Sandu i-a cunoscut astăzi, de Ziua Internațională a Tineretului, pe cei 47 de tineri care fac, în această vară, un stagiu de practică la Președinție, Guvern și alte autorități publice.

Șefa statului a discutat cu stagiarii mai multe subiecte legate de prezentul și de viitorul țării.

„I-am întrebat despre experiența lor de lucru în aceste instituții, cum văd ei îmbunătățirea calității instituțiilor publice și cum putem atrage mai mulți tineri în serviciul public. Am vorbit și despre ce înseamnă pentru ei democrația și cum se pot implica mai mult tinerii în explicarea și promovarea valorilor democratice”, a precizat doamna Maia Sandu.

Totodată, cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului, Președinta Maia Sandu a avut un mesaj mai special în adresa celor prezenți la discuție.

„Dragi tineri, sărbătorim astăzi creativitatea, idealismul și promisiunea generației voastre. Cu efort și perseverență, puteți deveni buni profesioniști. Sărbătorim vocea voastră, locul vostru în societate și contăm pe implicarea voastră în rezolvarea problemelor comunității și ale țării, a provocărilor globale”.


Potrivit șefei statului, deciziile și acțiunile de astăzi vor determina lumea de mâine, de aceea, este important ca tinerii să se implice activ în aceste procese de pe acum.

„Nu vă temeți, îndrăzniți! Vă îndemn să fiți curioși și perseverenți, să aveți încredere în capacitatea voastră de a reuși prin muncă onestă și de a contribui la binele comun”, i-a îndemnat pe tineri Președinta Maia Sandu.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав