Nu doar elevii pot învăţa: 24 de profesori, instruiți de CJI

Nu doar elevii pot învăţa: 24 de profesori, instruiți de CJI

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a desfășurat, în perioada 18-20 ianuarie, un nou program de instruire în domeniul educației media pentru profesorii de la treapta gimnazială.


Instruirea, la care au participat 24 de cadre didactice din Chișinău și din suburbiile capitalei, a fost organizată în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din mun. Chișinău.


Timp de trei zile, participanții au fost familiarizați cu conținutul cursului Educație pentru media și metodele de predare a acestei discipline opționale în clasele a VII-a și a VIII-a, scrie media-azi.md.


Pînă în prezent, CJI a organizat cinci programe de instruire pentru învățătorii de la treapta primară la care au participat 86 de învățători. Alte două programe de instruire au fost desfășurate pentru 32 de profesorii de la treapta gimnazială. În anul de studii 2018-2019, peste 1500 de elevi de la treapta primară și gimnazială, din circa 40 de școli, studiază educația pentru media la orele opționale sau la cele de dirigenție.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load