TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noul șel al Poliției de Frontieră a fost prezentat angajaților

Noul șel al Poliției de Frontieră a fost prezentat angajaților

Noul șel al Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a fost prezentat echipei manageriale de către viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase. În acest sens, astăzi la sediul instituției a fost convocată o ședință de lucru.


Ministrul Năstase a adresat felicitări domnului Rosian Vasiloi, încredințîndu-l de tot sprijinul necesar în asigurarea și fortificarea frontierei de stat.


”Noul șef al IGPF este un profesionist cu experiență în sistem, dar a activat și în zona societății civile, îndeplinind toate criteriile meritocratice și de integritate pentru a ocupa o funcție de o asemenea anvergură. sînt convins că dumnealui va face din combaterea traficului ilicit de orice fel prioritatea nr.1 în fruntea Poliției de Frontieră” a declarat domnul Andrei Năstase.


Rosian Vasiloi a mulțumit pentru încrederea acordată. ”Au fost trasate cîteva priorități de dezvoltare instituțională și în cel mai scurt timp aceste priorități vor prinde contur într-un larg spectru de activități, reieșind din acele necesități și așteptări ale societății și ale oamenilor.”


Rosian Vasiloi a fost numit din data de 18 iulie curent în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră pe un termen de cinci ani, la propunerea ministrului Afacerilor Interne Andrei Năstase.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load