X 

Notara din anturajul lui Plahotniuc, Olga Bondarciuc, a rămas fără licență

14 iul. 2022,, 07:22   Societate
3301 0

Notara Olga Bondarciuc, cunoscută pentru legalizarea mai multor tranzacții în care au fost implicate firme sau persoane din anturajul lui Plahotniuc, a rămas fără licență.

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, anunță că în următoarele zile organele de autoadministrare vor ridica ștampila și arhiva acesteia.

„În contextul dezideratului de „asanare” a profesiilor juridice aflate în responsabilitatea Ministerului Justiției, cît și toleranței zero în raport cu comportamentul iresponsabil, anunț despre aplicarea sancțiunii disciplinare sub formă de retragere a licenței notarului Olga Bondarciuc cu teritoriul de activitate mun. Chișinău. Astfel, activitatea acestei notare de tristă faimă, încetează, urmare a retragerii licenței, iar organele de autoadministrare urmează în termen restrîns să ridice ștampila și arhiva acesteia.

Revin cu un apel către toți exponenții profesiilor juridice de a respecta cu stricteţe prevederile legii și a nu admite încălcări în activitatea lor”, a scris ministrul, pe Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?