X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Noi trasee pentru weekend: Bobulești. Piatra din ”Regele Leu”. Stejarul lui Ștefan cel Mare ©

7 iul. 2022,, 11:41 (reactualizat 9 iul. 2022,, 08:51)   Societate
3584 0

Portalul Noi.md, în cadrul proiectului "Traseu pentru Weekend", oferă internauților ocazia să descopere locuri noi și interesante în Moldova pentru a le vizita în weekend.

În cea de-a doua ediție, telespectatorii pot afla despre traseul cu lungimea de 120 km care începe din capitala țării pînă în satul Bobulești.

Alte ediții ale proiectului pot fi vizualizate la următorul link.

Proiectul "Traseu pentru Weekend" a fost lansat de directorul companiei ArtMarket, Andrei Elistratov, în colaborare cu Feodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu sprijinul DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

Scopul proiectului "Traseu pentru Weekend" este de a aduna cît mai multe locuri interesante din Moldova pentru a fi vizitate în weekend, de a crea opțiuni pentru acele rute pe care cetățenii vor dori să le exploreze personal.

Mai multe informații despre turism și rutele turistice puteți găsit pe site-ul moldovenii.md în secțiunea Natura și turismul în Moldova.

3
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?