Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 587
Preşedintele stiri: 3730

Noi percheziții desfășurate în dosarul creării unei organizații criminale

9 iun. 14:15   Societate
4558 0

Oamenii legii au desfășurat alte cinci percheziții pe teritoriul municipiilor Chișinău și Bălți, în dosarul ce vizează crearea și conducerea unei organizații criminale.

În rezultatul perchezițiilor, polițiștii au depistat și au ridicat înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, dispozitive electronice de stocare a informației și carduri bancare destinate acumulării banilor obținuți ilegal.

Acțiunile au fost efectuate ca urmare a perchezițiilor din data de 30 mai curent la Penitenciarul Pruncul și în alte două locații din Chișinău.

Suspecții, cu vîrste cuprinse între 29 și 55 de ani, sînt foști deținuți din Penitenciarul nr. 9 Pruncul, transmite Noi.md.

Fiind în detenție, aceștia erau „supraveghetori” ai diferitor sectoare din penitenciar și acționau în interesul organizației criminale în vederea obținerii mijloacelor financiare ilegale destinate așa-zisului „obșceak”.


Totodată, ei erau responsabili de colectarea salariilor dobîndite de deținuți pentru munca în penitenciar și impunerea acestora de a participa la jocurile de noroc în scopul creării datoriilor fictive.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?