COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noi informații în cazul celor 115 pasageri moldoveni, blocați pe aeroportul din Istanbul

Toți cei 115 pasageri care se aflau la bordul navei companiei Air Moldova, reținută vineri pe aeroportul din Istanbul, au ajuns în R. Moldova.

Informația este confirmată de reprezentanții companiei avia, scrie agora.md.

Vineri, 18 septembrie, fiind blocați pe aeroportul din Turcia, pasagerii din R. Moldova au fost cazați temporar într-un hotel din preajma aeroportului, dau asigurări reprezentanții companiei Air Moldova.

Iar în această dimineață de sîmbătă, toți pasagerii au pornit spre casă, ajungînd deja la Chișinău.

Un avion al companiei Air Moldova a fost reținut pe aeroportul din Istanbul. Aeronava a efectuat vineri, 18 septembrie, cursa Chișinău - Istanbul, urmînd ca tot în aceeași zi să revină în capitală, dar nu a mai primit permisiunea de decolare.


Potrivit companiei moldovene, drept motiv pentru această acțiune a servit o datorie istorică, acumulată în perioada în care Air Moldova era companie de stat.

Air Moldova a menționat că, această acțiune este una fără precedent în istoria activității companiei și că în momentul de față, managementul companiei duce un dialog cu reprezentanții companiei petroliere și ai aeroportului din Istanbul și întreprinde toate măsurile necesare pentru soluționarea cazului

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load