COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Noi informații despre decesul copilului din Hîncești

Noi informații despre decesul copilului din Hîncești

Șeful Direcției combaterea crimelor grave a INI, Igor Zglavuța, a declarat că inițial WC-ul din curtea casei, unde a fost găsit decedat copilul din Hîncești, a fost axaminat vizual și abia astăzi, 28 mai, s-a decis examinarea locului cu ajutorul laboratorului criminalistic.

Totodată, Zglavuța a menționat că, din primele informații, medicii legiști nu au depistat semnte de moarte violentă pe corpul neînsuflețit al băiatului, scrie zdg.md.

„Din start s-a făcut examinarea vizuală în curtea unde locuia băiatului decedat. Ulterior s-a lărgit spectrul de măsuri, deoarece părinții băiatului au declarat că el a fost răpit și s-a pornit o cauză penală pentru răpire de persoană și s-au întreprins măsuri speciale de investigații. Astăzi s-au făcut cercetări la fața locului adăugătoare, deja cu folosirea laboratorului criminalistic și a fost depistat cadavrul”, a declarat în cadrul unui briefing de presă șeful Direcției combaterea crimelor grave a INI, Igor Zglavuța.


Omul legii a mai specificat că cauza penală pe faptul răpirii ar putea fi clasată, iar o altă cauză penală nu poate fi intentată, deoarece nu existe semne de crimă. Totodată, Poliția ia în calcul ipoteza că băiatul a căzut singur în veceul din curtea gospodăriei.

„Teoretic, copilul putea singur să cadă. Reiterez că noi am depistat cadavrul cu ajutorul laboratorului criminalistic, noi am dărămat WC-ul și am examinat minuțios. A fost examinat de medicul legist și nu a fost depistat niciun semn de moarte violentă.

„El era încălțat în șlapii surorii și îi erau mari pe picior. Dacă s-a așezat cu picioarele pe WC, atunci ar putea fi alunecat și a căzut”, a completat Zglavuța.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load