X 
Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

Noi imagini cu prințul saudit care a vizitat Moldova

15 iun. 13:15   Societate
1754

Prințul saudit care a vizitat recent Republica Moldova s-a distrat de minune și a reușit să facă peste 2000 de fotografii. Jurnaliștii din stînga Nistrului susțin că acesta a angajat un fotograf local și publică mai multe imagini.

Faisal bin Abdulmajid bin Abdulaziz Al Saud s-a fotografiat pe fundalul unui covor moldovenesc și a încercat să cînte la armonică. Nu se cunoaște dacă acesta a gustat vinul moldovenesc, dar presa din stînga Nistrului scrie că acesta a servit compot de zmeură.

Prințul saudit s-a aflat în Republica Moldova săptămîna trecută și a vizitat Transnistria. El și însoțitorii au fost la cetatea Tighina și pe malul Nistrului, dar nu au îndrăznit să intre în apă.

Nu se cunoaște ce obiective de pe teritoriul controlat constituțional a mai vizitat Al Saud, însă în Transnistria acesta a fost într-un parc și s-a oprit în crame locale, unde a servit bucate tradiționale. Se precizează că acesta nu a avut preferințe alimentare, însă pentru delegația sa a fost pregătită mîncare fără a folosi carne de porc.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав