X 
Criza energetică stiri: 1527
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3383

Noi detalii în cazul tînărului bătut la Ialoveni

3 ian. 2020,, 13:11   Societate
11516 1

După ce un tînăr din satul Costești se zbate între viață și moarte pentru că ar fi fost bătut cu bestialitate, oamenii legii caută vinovații, transmite NOI.md cu referire la publika.md.

Aceștia au pornite două cauze penale care sînt intentate pe acţiuni de huliganism şi cauzarea vătămării corporale grave.

În prezent, trei persoane au statut de bănuit între care un minor de 16 ani, cercetat în libertate. Tînărul de 21 de ani, bănuit că i-ar fi aplicat victimei o lovitură finală, cu piciorul în cap, a fost dus astăzi în instanţă, iar judecătorii i-au dat 30 de zile de arest.

"Cauzarea vătămărilor corporale grave comisă de mai multe persoane cu deosebită cruzime, s-a decis înaintarea aplicării măsurii preventive pe un termen de 30 de zile a persoanei date fiindcă anume această persoană a aplicat lovitura decisivă. În timp ce victima era la sol culcată, i-a aplicat lovitura cu piciorul în regiunea capului", a declarat Valeriu Cîrlan, procuror.

Atît învinuitul cît şi avocatul acestuia au refuzat să discute cu presa. Procurorul spune că acesta îşi recunoaşte vina parţial.

Amintim că un tînăr din satul Costești, raionul Ialoveni a fost bătut și desfigurat chiar în seara de Revelion. El se află acum în comă la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, iar medicii nu-i dau şanse de supravieţuire. Potrivit martorilor, Dumitru ar fi fot bătut pentru că i-ar fi spus unei fete să nu se implice în discuția băieților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав