COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Noi detalii despre starea de sănătate a șefului Ministerului Sănătății

Noi detalii despre starea de sănătate a șefului Ministerului Sănătății

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Viorica Dumbrăveanu, care s-a infectat cu noul coronavirus se simte bine.

Declarația a fost făcută de secretarul de stat Constantin Rîmiș, în cadrul conferinței din 2 septembrie. Acesta a refuzat, însă, să precizeze dacă Viorica Dumbrăveanu se tratează acasă sau într-un spital, scrie newsmaker.md.

„Referitor la doamna ministru, noi datele cu caracter persoanl nu o să le menționăm. Dar în ceea ce ține de starea de sănătate: noi și ieri am avut ședință și azi. Dumneaei se simte bine, starea de sănătate este bună și noi ne bucurăm pentru acest fapt”, a declarat secretarul de stat.


Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că nu a fost nevoie ca angajații instituției să se izoleze, pentru că nu au intrat în contact cu Viorica Dumbrăveanu.

„Referitor la măsurile de sănătate publică, au fost refectuate măsurile de monitorizare și la nivel de minister contactul nu a fost stabilit cu nicio persoană”, a menționat Rîmiș.

Amintim că ministrul Sănătății a anunțat pe 29 august că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a recunoscut că s-a infectat peste 5 zile din momentul în care a aflat rezultatul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load