AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 739
Preşedintele stiri: 3208

Noi condiții de intrare în Israel pentru cetățenii care vin din R.Moldova

6 ian. 14:55   Societate
1706 1

Autoritățile din Israel introduc, începînd cu 9 ianuarie, noi condiții de intrare pentru cetățenii care vin din zona portocalie, acolo unde este plasată și Republica Moldova.

Va fi permisă intrarea cetățenilor străini vaccinați/recuperați din țările cu statutul ”portocalii” – cu condiția completării în prealabil a unui formular online, a efectuării unui test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea în zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel urmată de izolare timp de 24 de ore sau pînă la primirea unui rezultat negativ al testului (oricare este mai devreme), transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Cetăţenilor străini nevaccinati/nerecuperaţi (aşa cum este definit de Ministerul Sănătăţii) nu li se va permite să intre în Israel.

Cetăţenii străini din ţările cu statut ”roşii”, cu excepţia celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepţii, nu vor avea voie să intre în Israel.

Cetăţenii străini care sînt rezidenţi permanenţi ai Statului Israel sau deţinători de Vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4 care sînt complet vaccinați și care solicită revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate, urmează să depună o cerere completînd formularul on-line cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав