COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nemerenco: Beat la volan - retras permisul pe viață

Nemerenco: Beat la volan - retras permisul pe viață

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a exprimat condoleanțe familiei șoferului ambulanței decedat în urma accidentului din raionul Drochia.

Totodată, oficiala și-a exprimat indignarea față de faptul că tot mai mulți șoferi urcă la volan în stare de ebrietate și a declarat că pentru asemenea încălcări, permisul ar trebui să fie retras pe viață., transmite unimedia.info.

Potrivit ministrei, tînărul care a lovit violent cu mașina ambulanța ce era în așteptarea altui echipaj ar fi fost în stare de ebrietate. „Este al doilea caz în lanț, cînd un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tînăr. Rezultat - tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sînt cadre medicale”, a scris Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.


„Eu cred că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și de sancționare pentru încălcările comise. Beat la volan - retras permisul pe viață”, a mai adăugat Ala Nemerenco.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load