TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

„Ne-am înecat în datorii”: Diana Voevuțki își închide salonul de rochii

Cunoscuta creatoare de modă Diana Voevuțki își închide salonul pe o perioadă necunoscută de timp, fiind afectată de pandemie.

Aceasta spune că deja de cîteva luni își ține salonul „pe linia de plutire absolut artificial”, iar acum nu se mai poate descurca de una singură.

„Nu am nici tată cu bani, nici iubit sau sponsor care să îmi rezolve problemele. M-am descurcat mereu pe cont propriu, fără să mă plîng cuiva. Și sunt mîndră de ceea ce reprezint azi. Dar ăsta o fi fost motivul pentru care ne-am înecat în plăți, impozite și datorii. Fiindcă țara nu are nici o treabă cu noi, cei care ne dezvoltăm micile afaceri din entuziasm. Fără susținere și înțelegere”, scrie Diana Voevuțki pe pagina sa de Facebook.

Creatoarea de modă se arată indignată că autoritățile nu întreprind nimic pentru a susține oamenii de afaceri, mai ales în aceste timpuri cînd se impun restricții dure.

„Nu, nu mă voi jelui pe stat, politicieni și viață. E clar că ei, politicienii, trăiesc într-o altă lume, în care nu există sărăcie, copii flămînzi și bătrîni ce luptă cu sărăcia. Eu am înfruntat lucruri și mai grele. Și niciodată nu am simțit că trăiesc într-un stat care are nevoie de mine, ca cetățean. Îi înțeleg acum mai bine ca oricînd pe cei care au pus traista-n băț și au apucat drumurile străinătății. Aș face-o și eu. Cu toate că de fiecare dată cînd căutam un motiv să plec, găseam altele zeci să mai ramîn”, mai scrie designerul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load