COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6921
Coronavirus stiri: 7689

Nata Boboc a lansat o nouă piesă împotriva avortului (VIDEO)

9 sep. 11:53   Societate
1938 0

Cunoscuta interpretă, prezentatoare de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc, a lansat astăzi o nouă melodie "Mamă, NU MĂ UCIDE!", dedicată problemei avortului și care ne îndeamnă să contribuim la oprirea omorîrii copiilor nevinovați.

"Mai repede! Trebuie să oprim moartea copiilor", a scris Nata Boboc, îndemnînd utilizatorii să împărtășească această creație cu prietenii și cunoscuții din întreaga lume pentru a reuși să salvăm viața cuiva!

"Distribuie cîntecul în întreaga lume!", a îndemnat ea.

Nata Boboc a rugat, de asemenea, mamele care nu au îndrăznit să-și omoare copilul, chiar dacă diagnosticul a răsunat amenințător, fapt pentru care se închină pînă la pămînt, să spună ce le-a oprit, pentru că comentariul lor este foarte necesar cuiva acum!

Reamintim că interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc este autoarea noului proiect "Sînt mamă" pe portal Noi.md, care a fost lansat în acest an la 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.


În cadrul proiectului "Sînt mamă", pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.
Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽