X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Năstase propune ca ziua de lucru să se înceapă cu o oră mai devreme (VIDEO)

13 aug. 2019,, 07:30   Societate
5860 4

Vicepremierul, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, propune ca ziua de lucru să înceapă la ora 7.00, pentru că la această ora se circulă „mai liber” și nu sunt ambuteiaje pe străzile din municipiul Chișinău.

Dacă angajații s-ar porni de acasă la 6.30 sau mai devreme, atunci vor ajunge foarte rapid la lucru, iar orașul va avea un trafic congestionat.

„Vreau să vorbim despre constatarea pe care am făcut-o mai demult. Acum este ora 6.37 dimineața și vin de la Aeroport. De la 7.37 începe infernul de dimineață. Când începe traficul intens. Oamenii merg la serviciu ca să ajungă la ora 8.00. Am o sugestie și mă refer la angajatori, antreprenori și cei care creează locuri de muncă. Dacă nu cumva e bine să facem cum se întâmplă în Germania, Danemarca sau alte țări acolo unde activitățile zilnice încep mai dimineața, mai devreme. Bunăoară, să înceapă lucrul la ora 7.00. Vedeți cât de liber se circulă acum? Acum suntem pe strada Pușkin. Ați văzut bulevardul Ștefan Cel Mare… Întreg orașul este liber la ora asta, se circulă liber. Să găsim formule pentru a decongestiona traficul din oraș”, a propus Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?