COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase cere demisia imediată a șefului ANSP

Andrei Năstase cere demisia imediată a șefului ANSP, menționînd că recenta declarație a lui Nicolae Furtună demonstrează, dacă mai era nevoie, de cît cinism și nesimțire poate da dovada această guvernare atunci cînd este vorba despre oameni și despre sănătatea lor.

„Demisia acestui personaj este singura cale prin care ofensa adusă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, mai ales celor care au avut de suferit din cauza COVID-19, poate fi recunoscută și integral asumată. Promovarea și susținerea unor personaje de genul acestui domn Nicolae Furtună în funcții atît de importante în managementul crizei sanitare măsoară nivelul de incompetență a acestei guvernări iresponsabile și mincinoase”, se arată într-un comunicat emis presei.

Potrivit lui Năstase, o astfel de abordare este extrem de periculoasă.

”Această sinistră matematică morbidă a lui Nicolae Furtună nu face altceva decît să developeze, în fapt, nepăsarea puterii față de oameni și față de suferința lor. Demisia lui Nicolae Furtună este un gest prea mic, dar absolut necesar, pentru o jignire atît de mare”, mai spune Năstase.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load