TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Nagacevschi: Este important să implementăm mecanismul de evaluare a judecătorilor și procurorilor

Nagacevschi: Este important să implementăm mecanismul de evaluare a judecătorilor și procurorilor

Ministrul justiției, Fadei Nagacevshi, s-a întîlnit cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, pentru a discuta despre conceptul reformei justiției, notează Noi.md.


Dereck J. Hogan a menționat că Ambasada SUA în Republica Moldova susține inițiativele Ministrului justiției pe dimensiunea implementării cu succes a reformei în domeniul justiției, mai cu seamă a perfecționării în ansamblu a cadrului normativ întru asigurarea unei bune funcționări a sistemului judecătoresc și a organelor procuraturii.


În acest context, Fadei Nagacevschi a accentuat că restabilirea încrederii cetățenilor într-o justiție echitabilă ține de consolidarea integrității judecătorilor și procurorilor, precum și în asigurarea calității actului de justiție.


De asemenea, Ministrul justiției a vorbit despre importanța implementării mecanismului de evaluare judecătorilor și procurorilor.


La final, ambele părți au convenit la menținerea unei colaborări și în continuare întru dinamizarea reformării domeniului judecătoresc din Republica Moldova.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load