COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Muzeul Național de Artă al Moldovei te invită să admiri două dintre colecțiile sale online

Muzeul Național de Artă al Moldovei te invită să admiri două dintre colecțiile sale online

Muzeul Național de Artă al Moldovei invită vizitatorii săi virtuali să cunoască mai îndeaproape colecțiile deținute de instituție, în contextul evenimentelor prilejuite de Ziua Europei.

Polina Kolomeeț, director adjunct patrimoniu, prezintă „Colecția de artă Vest-Europeană a Muzeului Național de Artă al Moldovei.

Prezentarea Polinei Kolomeeț poate fi vizualizată pe pagina de Facebook a instituției (https://bit.ly/35FTuWN), dar și pe canalul de youtube a MNAM (https://bit.ly/2YFA174).


Cu aceeași ocazie, Tudor Stăvilă, Dr. hab. în studiul artelor prezintă colecția „Artiști plastici basarabeni afirmați în Europa”.

Prezentarea lui Tudor Stăvilă poate fi urmărită aici: https://bit.ly/2WH21o4 sau https://bit.ly/2yvW99o.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în colaborare cu Muzeul Național de Artă al Moldovei, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” și Biblioteca Națională a Republicii Moldova au organizat în perioada 4-9 mai, o serie de activități culturale, educaționale online dedicate „Săptămînii EUROPEI”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load