COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Muravschi: America nu va învinge niciodată Rusia, Doamne ferește de un conflict (VIDEO)

Muravschi: America nu va învinge niciodată Rusia, Doamne ferește de un conflict (VIDEO)

Acestea sînt state diferite, dar puternice. Rusia înseamnă colectivism, patriotism, dorința de a proteja patria. Și americanii sînt patrioți, dar altfel. Iar între ei sîntem noi, Moldova. Și de multe ori noi credem că în necazurile noastre întotdeauna este cineva vinovat. Însă totul se află în mîinile noastre.

Despre aceasta a declarat fostul vicepremier al RM, Alexandru Muravschi, în cadrul emisiunii "Glavnîi vopros" cu Iulia Feodorova la NTV, informează eNews.

"În lume, acume xistă doi poli - SUA și Rusia. America este o națiune foarte uimitoare și puternică, bogată, pe teritoriul său de aproape 300 de ani nu există războaie. Dar ea a fost creată de aventurieri, bandiți și escroci. Ei au venit pe acest continent, i-au distrus pe aborigenii. Apoi au hotărît să construiască un stat și să stabilească reguli. Individualismul se află la baza lor. Americanul nu se plînge niciodată de soartă, este infectat – trebuie să depășească.


"Iar Rusia, cu vechile sale tradiții, a fost construită pe colectivism. Dar dacă vor exista vreun conflict, America nu va învinge niciodată Rusia, deoarece soldatul american nu va fi niciodată ca cel rus. Între cei doi sîntem noi, unde de secole cineva este de vină. La noi este rău, pentru că pe aici rușii ne constrîng, iar pe acolo - românii, și Europa, și americanii. Și nici cu guvernarea n-am avut noroc. Haideți să ieșim cumva din situație și să înțelegem că totul este în mînile noastre", sfătuiește Muravschi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load